Om Oss


Vi är ett av Sveriges ledande företag för gruppträning & funktionell träning!

Miltärträning.se grundades 2014.

Vi som arbetar med Militärträning.se är en slutprodukt utav flertalet av de organisationer som idag levererar och tillhandahåller militärinspirerad, disciplinerad/strukturerad, funktionell gruppträning. Kortsagt militärträning. 

Vi har efter ett par år nu lyckats ena personal & förmågor från de olika grenar och övriga organisationer under ett och samma tak för att nu erbjuda er en helhets upplevelse större och starkare än de koncept som tidigare funnits. Vi på Militärträning.se är proffs på det vi gör och brinner för service i alla avseenden, det innefattar såväl köpupplevelsen på vår hemsida, kundsupport, och träningen i sig ute bland våra olika avdelningar och instruktörer.  Vi sätter kundens upplevelse främst. En organisation är aldrig starkare än dess svagaste länk.

Vi har vårt säte i Östergötland men finns idag på flera platser i Sverige och vi växer konstant. Efterfrågan för vår träningsform är stor och vi tänker möta den efter bästa tänkbara förmåga & leverera några utav landets främsta Bootcamp instruktörer & Personliga tränare.


Vår Vision?

Vi anser att alla idag skall ha råd med personlig träning, vi vill göra personlig träning och möjligheten att få en bra hälsa, en aktiv livsstil samt förbättra prestation eller klara ett specifikt mål enklare och mera tillgängligt.

Vi vill få fler personer att upptäcka de positiva fördelar som träning, motion och en aktiv livsstil medför.

Att träna handlar inte om vad du har för ett medlemskap, gymkort eller utrustning.  Träning handlar om förmågan att konstant utvecklas, förbättras & förfina kroppens förmåga att klara av utmaningar i både vardag och arbete.

Att få en timmes friskluft varje dag är idag ingen självklarhet för alla, vi sitter inomhus och arbetar, tar hand om våra hem, våra barn eller umgås med våra vänner. Vi vill locka er ut och nyttja de positiva fördelar som den friska luften medför, friskluft är alltid bra. Den ökar förbränningen, välmåendet och gör er mer motståndskraftiga till t.ex. förkylningar och i och med att vi tränar utomhus så sprids inte bakterier på samma sätt bland oss som tränar som de gör i en gruppträningssal etc.

Vi håller oss därför friska och starka och förbättrar våra resultat ytterligare.  Ni lär er hitta & se till möjligheterna istället för att se till begränsningen. Vi kan, ni kan, alla kan.